Kommentarer o twitter

Den digitala världen, som någon skrev till mig, är inte alltid så lätt. Vi är nog många som svär lätt över inloggningar, bortglömda lösenord osv.

Så t.ex. har jag förstått att det inte går att kommentera här på bloggen utan inloggning med konto hos antingen WordPress, Facebook, Twitter eller Google. Även jag har misslyckats med att svara på en kommentar, men det kommer Kristina o Janne. Är glad att jag lärt mig publicera inlägg 🙂 utan att göra större misstag.

Vi finns ju även på twitter,  @sally_sailing  Inga tweets skrivna än, vilket mest beror på mig. Vid första inloggningen blev jag uppmanad att skriva in lite uppgifter om mig själv, som t.ex. ålder. Eftersom kontot är för Sally tänkte jag vara lite rolig och skrev in hennes födelsedatum, den dagen hon levererades till oss, 15 maj 2018. BLOCK……direkt!!  Du är enligt Twitter policy inte tillräckligt gammal för att inneha ett konto.

Kanske roade jag någon på Twitter när vi kontaktade dem och förklarade. Nu är i alla fall blockeringen hävd.

Annons

2 svar till “Kommentarer o twitter”

  1. Sjösjukan blev för mycket så han hoppade av lite tidigare. Kul att ni läser 🙂

    Gilla

  2. Vi försöker följa så gott det går, hoppas ni har det bra och njuter. Har Kalle lämnat och åkt tillbaka? Sköt pm er och skriv mycket👍😉

    Gilla

%d bloggare gillar detta: